4όροφη οικογενειακή διπλοκατοικία με υπόγειο στην Καλλιθέα

Πρόκειται για κτίριο από οπλισμένο σκυρόδεμα στην οδό Δημητρακοπούλου στην Καλλιθέα με βορειοανατολικό προσανατολισμό. Στο υπόγειο είναι οι αποθηκευτικοί χώροι της οικογένειας. Στο ισόγειο υπάρχουν καταστήματα. Ο Α΄ όροφος, κατόψεως 95τμ περίπου,είναι οροφοδιαμέρισμα και αποτελείται από καθιστικό, 3 κοιτώνες και κουζίνα, ενώ ο Β΄όροφος και το δώμα λειτουργικά αποτελούν ένα διαμέρισμα – μεζονέτα. 
Οι εργασίες εκσκαφών για την κατασκευή του υπογείου έγιναν με μεγάλη προσοχή με τη μέθοδο των ντουλαπιών, λόγω της ύπαρξης όμορου διορόφου πέτρινου κτιρίου και μανδρότοιχου, ενώ κατασκευάστηκε περιμετρικό τοιχείο που επαλείφθηκε εξωτερικά με κατάλληλα υγρομονωτικά υλικά για την εξασφάλιση από την υγρασία.
Το κτίριο κατασκευάστηκε σε δύο φάσεις, η πρώτη των οποίων πριν από τον ισχύοντα σήμερα Αντισεισμικό Κανονισμό. Ως εκ τούτου απαιτήθηκε να γίνει νέος αντισεισμικός και επεμβάσεις ενισχυτικές στο φέροντα οργανισμό του αρχικού διώροφου κτιρίου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με μανδύες από εκτοξευόμενο σκυρόδεμα, αφού ενισχύθηκαν οι οπλισμοί.
Ταυτόχρονα, τοποθετήθηκε ανελκυστήρας και έγιναν εργασίες ανακαίνισης στο υπάρχον κτίριο. Με την προσθήκη, βελτιώθηκε η αισθητική του διώροφου κτίσματος που εναρμονίστηκε καλύτερα με το υπόλοιπο οικοδομικό τετράγωνο.